Bloggnorge.com // suozad kjoler
Start blogg

suozad kjoler

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Kort og elegant ballkjoler

Kategori: ballkjoler | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 11. august , 2014 kl. 10:41

Det er en ny generasjon ute og de gjør sitt preg. Årets unge kvinner i videregående endrer utseendet på prom. Flere og flere unge kvinner velger kort elegante kjoler for skoleball. Tretti prosent av alle ballkjoler i år sport kneet eller over lengder.

Hva tenåringer virkelig tenker

Lenger kan lenger betyr mer avansert til de fleste tenåringer kvinner, i dag formelle bety en kort og elegante ballkjoler, i tillegg til de mer tradisjonelle lange kjolene. Mange føler seg mer komfortable i kortere kjoler og si at elegant men kort ballkjoler er enklere å danse. Og mens bildet er stort på prom, er det like viktig å ha det gøy og bevegelsesfrihet.

De fleste tenåringer mener at det er en perfekt kjole for alle og alle kroppstype. Men ser ikke alle kroppstype bra ut i en lang kjole. Og resten, de sier, promenadekonsert som en tradisjon opprettholdes hvorvidt du ha en lang kjole. Og de er ikke så gal at de ville godta noen på prom i jeans og flip-flops.

Hva foreldre tror

Foreldre er av blandet mening på spørsmålet om kort elegante ballkjoler. Noen se endringen som positive. Det er en annen verden, de sier, hvorfor ikke tenåringer endre den opp litt. Foreldrekontroll forsvarere av korte men elegant ballkjoler sier at bare ren praktisk. Og dessuten de legge, hva er viktig er at ballkjoler ikke være enkel og elegant, nødvendigvis om de er lang eller kort.

Motstandere av den korte kjolen derimot, si at lange kjoler er tradisjonelle i motsetning til kort elegante ballkjoler. Det er nøyaktig lengden på kjolen og formalitet som skiller denne dansen danne andre skolen hendelser. Også, sier de, lange kjoler forsterke begrepet hva er akseptabel formelle slitasje. Det er ikke alltid for opp studentene selv bestemme. Merking anledninger med spesielle antrekk er en del av ritualet.

Lang eller kort både foreldre og unge kvinner er enige om at ballkjoler må være enkel og elegant ære anledningen og merke overgangsrite hendelsen representerer. Mens kort men elegant ballkjoler blir stadig mer populært, trenger foreldre og tenåringer å ta andre ting i betraktning også. For eksempel at prom har et tema i år? Hva er fargene? Hvis prom har et viktoriansk tema for eksempel, ville en kort kjole ikke være riktig. Uansett hva du velger, gjør det nøye, fordi bilder vare evig.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.