Bloggnorge.com // suozad kjoler
Start blogg

suozad kjoler

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Velg ideelt selskapskjoler i henhold din kroppsfasong

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 16. august , 2014 kl. 07:36

Før du velger fantastisk selskapskjoler, vurdere damene alltid så mange ting, for eksempel farger, stiler, kutt og tilbehør. Disse faktorene faktisk øke mye vanskeligheter med å velge en. Jeg tror oftest når damene vil velge en passende aftenkjole, de ønsker å følge noen tips. For eksempel velge en perfekt i henhold din kroppsfasong. Så la oss starte fra begynnelsen.

Det finnes minst fem typer kroppsformer for damer å vurdere. Neven og mest vanlige er apple-stil. Som navnet tilsier, har apple stil kroppstype brede skuldre og full bust. Så velge en skjørt med empire midje kanskje er et godt valg, som kan forlenge overkroppen og trekke oppmerksomheten bort fra den byste delen. Eller v-hals er også et flatterende alternativ. Halsen vil gjøre deg kropp ser mindre runde ved å opprette et oversiktlig utseende. Hvis du vil vise bena, kan du også velge korte selskapskjoler eller lang lengde stiler med åpninger.

Hvis du har en petite figur, er hva du trenger å gjøre å finne en stil kan opprette kurver og definere en midje. Ikke Velg lang ball kjoler eller noen full skjørt fordi de vil dekke dine kurver. Kort lengde skjørt passer i dette tilfellet, som kan vise frem dine vakre ben og avlede oppmerksomheten fra overkroppen. Det er også bedre å velge en fast montert skjørt opprette dine kurver.

Jenter med pære kroppsfasong har vanligvis full bunn, slik en skjørt som kan fremheve midjen er vanligvis det beste valget. A-line selskapskjoler er helt rett for deg, som kan fremheve midjen og skimming over bredt hofter og lår. Lang eller kort stiler er akseptable i henhold til din høyde. Noen ganger, vil en stilig belte også spille en viktig rolle i dekker nedre del.

En stoppet selskapskjoler er definitivt et godt valg for full-byste kroppen tall. Halsen bidrar til å minimere delen byste med unik design. Ikke Velg posete attires fordi de ikke vil flatere du figuren på alle. Montert stiler av kvelden attires vil få deg ut veldig vakker. Montert bodice vil markere overkroppen og forbedre din eiendel.

Faktisk er damer noen ganger ute for en kveld kjoler som passer for alle kroppsformer. Vikle kjoler er bare denne stiler som fungerer på nesten alle kropp tallene, som forbedrer dine kurver, definere midjen og markere bysten. Hvis du virkelig har ikke ideelt stiler å velge, prøv bare en wrap skjørt og det kan hjelpe deg shine hele natten. Lykke til og ha en god natt!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.