Bloggnorge.com // suozad kjoler
Start blogg

suozad kjoler

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Ha brudepikekjoler som dette bryllupet

Kategori: kjoler | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 17. juli , 2014 kl. 04:42

Valg av brudepiker kan også sees at øynene til bruden, bruden ikke å miste ansikt, i valg av brudepike kjoler, det bør generelle situasjonen, med samlet stil bryllup planlegge program er konsekvent lage attraktive og fargerike trendy brudepiker! Komme og lære litt triks opp sin ermer neste brudepike nødvendig det!

Bryllup høydepunkter tilhører deg

Tips for å følge din mor å bruke uniformer:

Forskjeller til den samme delen av samme farge; forskjeller farge til det samme avsnittet; ulike ikke-beste;

1. brudepiker var fargeforskjeller mellom forskjellige modeller eller forskjellige modeller av samme farge

Kanskje kan den beste du kle den, lage en visuell harmoni brudepike samling team. Ellers du kan overholde tre prinsipper: skjemaet forskjellige slags uniformer den beste stoff og fargen uniform; fargen er ikke uniform uniformer, enhetlig format er best.

2. konsis og livlige praktisk å løpe ærend.

Maid of honor for den gamle uniformen som enkelt har to egenskaper: et kort avsnitt, kort. Brudepike kjole er kneet lengde kort avsnitt av ditt gamle uniform av de mest passende. Påvirke ikke arbeidet for å løpe ærend, og andre følge din mor å se unge, aktive og brudens høye har tunge phase differansen. Ellers, selv bare for å følge din mor, selv demontering tunge skryte grand, ikke avsløre, stoff med satin, chiffon, gasbind-baserte materialer.

Hvis du vil vakre, kreves uniform detaljer på innsatsen. Liker: en sateng midjebelte skal kunne linje ut fascinerende og sjarmerende. Butterfly løsning, blomster og så på ikke-uniform med moren din brukte flere elementer. Ingenting mer, har overskredet grensene for disse tipsene kan være et dekorere element, ikke mindre, ikke bør være for iøynefallende.

3 jevn farge matchet for å kjempe bryllup temafargen

Ice hvert spill. Lærdommene fra denne opphold ved din mor begrenses til riving av avvikende søt, sett filmen «27 kjoler» det? Også ikke er begrenset til en bestemt farge, bare konsise, temperament egnet bryllupet sted, kan dyktig Peugeot komplett brudepike. I tillegg til non-brudepike kjoler svart og rød farge utenfor tabu er det betydelig rom brudepike kjole valg, bare best i henhold til temaet av billig bryllup kjoler farger å velge farger. Som skjulte temaet er veldig populært lavendel bryllup, ville uniform valget å følge din mor lette lilla forførende og edle; og hvit under det grønne temaet bryllupet hvis ikke en gruppe kledd i lys grønn kjole med bruden vil være svært attraktive for øyet; blå bryllupstema, en gruppe av lyseblå kjole med bruden til bryllupet er mer et resultat av visuelle poeng.

Prudepike kjoler og bryllupstema av best uten farger ikke-ensartet farge, samling poeng for ekte. Hengt Rose, flash gull og andre lyse farger, som løftet ikke bare skade som elegant og romantisk atmosfære, men også lett å ta bruden torden.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.